Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Εκτός αγώνων για πέντε μέρες οι Βραζιλιάνοι που δεν πήγαν στην Εθνική!

Πρέμιερ Λιγκ: Εκτός αγώνων για πέντε μέρες οι Βραζιλιάνοι που δεν πήγαν στην Εθνική!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/9/2021 15:19
Χωρίς τους παίκτες της Βραζιλίας θα αναγκαστούν να παίξουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αυτήν την αγωνιστική καθώς η FIFA απαγορεύει στους συλλόγους να τους χρησιμοποιήσουν.

Συγκεκριμένα η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ αλλά και η Έβερτον δεν επέτρεψαν στους Βραζιλιάνους διεθνείς να ταξιδέψουν στην χώρα τους για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό που δεν εγκρίνει ταξίδια από την Αγγλία σε «κόκκινες» περιοχές.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όμως δεν είδε με καλό μάτι αυτήν την κίνηση και αποφάσισε να προχωρήσει σε τιμωρία των ομάδων, απαγορεύοντας να χρησιμοποιήσουν τους παίκτες από τις 10 ως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Έτσι η Τσέλσι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τιάγκο Σίλβα, η Σίτι αυτές των Έντερσον και Γκαμπριέλ Ζεσούς, η Λίβερπουλ δεν θα έχει στην διάθεση της τους Φαμπίνιο,Άλισον και Φιρμίνο, η Λιντς τον Ραφίνια και η Γιουνάιτεντ τον Φρεντ. Η μόνη που την βγάζει «καθαρή» είναι η Έβερτον λόγω των καλών σχέσεων που έχει με την βραζιλιάνικη ομοσπονδία αλλά και για το γεγονός πως ο Ριτσάρλισον συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.