Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντεμπούτο με γκολ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντεμπούτο με γκολ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2021 18:03
Ονειρικό ντεμπούτο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη δεύτερη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το «CR7» να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Νιούκαστλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 12 χρόνια και βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Γουντμαν στο 45+2’ έπειτα από σουτ του Γκρίνγουντ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

12 χρόνια και 124 ημέρες πέρασαν από το τελευταίο τέρμα του «CR7» με τη φανέλα της Πρέμιερ Λιγκ, με τον 36χρονο να γίνεται ο 3ος γηραιότερος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τους Ράιαν Γκιγκς (39 ετών, 86 ημερών) και Πολ Σκόουλς (37 ετών, 304 ημερών)

Λίγο αργότερα μάλιστα ο Πορτογάλος φρόντισε να πετύχει και 2ο τέρμα δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Γιουνάιτεντ που είχε δεχτεί την ισοφάριση. Συγκεκριμένα ο Σο έκανε την κούρσα στο 62', πάσαρε κάθετα για τον Κριστιάνο ο οποίος αφού υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα έπιασε το δυνατό σουτ με το αριστερό και «έγραψε» το 2-1.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.