Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Το Ελληνικό Πρωτάθλημα παίζει εδώ!

Sportingbet: Το Ελληνικό Πρωτάθλημα παίζει εδώ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/9/2021 00:25
Πρώτη σέντρα στη 2 η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος στη Νίκαια. Εκεί, ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τον Άρη στις 19:00. Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, έπειτα από τις αποτυχίες που είχαν στις πρεμιέρες τους.

Η επιστροφή των γηπεδούχων στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από απουσία πολλών ετών δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο Ιωνικός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 3-0, ενώ ολοκλήρωσε και τον αγώνα με 10 παίκτες. Ο Αλεΐς Ρομαό αποβλήθηκε μέσα σε εννέα λεπτά από τον διαιτητή Τζοβάρα, βλέποντας την πρώτη κάρτα στο 24’ και την δεύτερη στο 33’.

Μεγάλη ανάγκη για τη νίκη έχει και ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με την ποινή της αφαίρεσης των έξι βαθμών. Έτσι, ο άμεσος στόχος ήταν οι δύο νίκες στην έναρξη της σεζόν, ώστε να «σβηστεί» εντός αγωνιστικών χώρων η αφαίρεση. Όμως στο πρώτο ματς για το Ελληνικό Πρωτάθλημα ήρθε και το… στραβοπάτημα. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΟΦΗ. Πλέον το «διπλό» στη Νίκαια μοιάζει… μονόδρομος.

Sportingbet!: Ακόμα καλύτερο Live Στοίχημα όλο το 24ωρο! |21+Από την Ελλάδα πάμε στην Αγγλία. Εκεί, για την 5 η αγωνιστική, στις 22:00 η Νιούκαστλ παίζει εντός έδρας με τη Λιντς. Οι δύο ομάδες ψάχνουν ακόμα τις πρώτες τους νίκες τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Μόλις έναν βαθμό έχουν πάρει οι γηπεδούχοι. Αυτός ήρθε στο 2-2 με τη Σαουθάμπτον. Μόλις έναν βαθμό περισσότερο έχει συγκεντρώσει το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Την ίδια ώρα, «ανοίγει» η αυλαία της 5 ης αγωνιστικής και στη La Liga. Θέλτα και Κάντιθ παίζουν στο Βίγκο. Αμφότερες οι ομάδες δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν μέχρι στιγμής κάποια νίκη. Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία έχουν οι γηπεδούχοι. Δύο ισοπαλίες κι αντίστοιχες ήττες οι φιλοξενούμενοι. Πέμπτη αγωνιστική ημέρα και στην Bundesliga. Να συνεχίσει στο ρυθμό των νικών είναι ο στόχος της Χέρτα, η οποία στο Βερολίνο υποδέχεται την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Γκρόιτερ Φιρτ. Τέλος στη Serie A, η Σασουόλο ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες, παίζοντας εντός έδρας με την Τορίνο, που προέρχεται από την ευρεία επικράτηση με 4-0 επί της Σαλερνιτάνα.

Ατελείωτο live streaming* στην Sportingbet!|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις