Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο πρώτος τελικός της σεζόν για Άρη και Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο πρώτος τελικός της σεζόν για Άρη και Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2021 16:00
Το πλέον σημαντικό ματς για την 3η αγωνιστική της Super League διεξάγεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" Απογοητευτικός ο Άρης στη Νίκαια, ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Ιωνικό, δίχως ποτέ επί της ουσίας να απειλήσει τους γηπεδούχους.

Πολλή η πίεση για τους παίκτες αλλά και τον Άκη Μάντζιο, το μέλλον του οποίου στην τεχνική ηγεσία των "κίτρινων" φαντάζει αβέβαιο. Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη ποιότητα μεσοεπιθετικά, εντούτοις ζορίζεται πολύ στη δημιουργία και την εκτέλεση.

O Μπρούνο Γκάμα αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα για να προσφέρει λύσεις στη γραμμή κρούσης, με τον έμπειρο ακραίο επιθετικό να μετρά 22 γκολ σε 96 εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άρη. Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι ο Πορτογάλος έχει δεχθεί και 17 κίτρινες κάρτες σε αυτές τις συμμετοχές του, απόρροια του γεγονότος πως συνηθίζει να πηγαίνει δυνατά στις φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός φτάνει στην αναμέτρηση "κουβαλώντας" την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" Αυτό ήταν το τέταρτο ματς στη σειρά που οι "πράσινοι" φεύγουν με άδεια χέρια από το γήπεδο κόντρα στον "Άγιαξ της Ηπείρου" Εντούτοις, για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, διαφορετικά το κλίμα θα βαρύνει από νωρίς.

O Καρλίτος θα είναι κομβικός φέτος για την αποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού. Στα Ιωάννινα δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς και δεν μπόρεσε να απειλήσει, ωστόσο στην πρεμιέρα ήταν καθοριστικός πετυχαίνοντας τα δύο από τα τέσσερα γκολ στη νίκη επί του Απόλλωνα.Στην αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης" η ανάγκη των δύο ομάδων για τη νίκη είναι ξεκάθαρη. Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, ωστόσο ένα αρνητικό αποτέλεσμα είναι πιθανό να αποτελέσει "βαρίδι" για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ούτε ο Άρης, ούτε ο Παναθηναϊκός μπορεί να συμβιβαστεί με την ισοπαλία και αμφότεροι αναμένεται να διεκδικήσουν τη νίκη ως το τέλος. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να βρουν γκολ, στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε ένα ματς με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Από τα 10 πιο πρόσφατα ματς στην μεταξύ τους ιστορία, μόνο στα δύο κατάφεραν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ωστόσο με βάση τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί το τοπίο της "μάχης" το βράδυ της Τετάρτης, μόνο το γκολ μπορεί να προσφέρει αυτό που ψάχνουν Άρης και Παναθηναϊκός

Η superleague στη σέντρα με αμέτρητα στοιχήματα και ειδικές επιλογές για παίκτες από τη winmasters

Η στοιχηματική επιλογή Γκάμα να σκοράρει και να δεχθεί κάρτα στο ματς Άρης- Παναθηναϊκός σε απόδοση 19.00*

Η επιλογή Καρλίτος να ανοίξει το σκορ κόντρα στον Άρη σε απόδοση 6.50*

Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση Άρης-Παναθηναϊκός σε απόδοση 1.96*

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας