Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Απέδρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό, «λύτρωσε» την ΑΕΚ ο Αραούχο (video)

Super League Interwetten: Απέδρασε από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό, «λύτρωσε» την ΑΕΚ ο Αραούχο (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/9/2021 21:15
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του μαχητικού Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και πέτυχε την 2η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα ,την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης του οποίου και επιβλήθηκε με 4-1. Όλα μηδέν στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Ζορίστηκε αλλά νίκησε ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό, έψαξε τον έλεγχο και τελικά κατάφερε να προηγηθεί με μία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Μίτριτσα στο 31'. Τα «καναρίνια» από εκεί και έπειτα ανέβασαν την απόδοση τους και έψαξαν την ισοφάριση. Στις καθυστερήσεις μάλιστα έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Μόρσει από κοντά με κάποιο τρόπο έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έμεινε ψηλά και στο 59' βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον καλύτερο του παίκτη. Ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ο Λουίς Ντίαζ ήρθε με φόρα για να την στείλει με δική του κεφαλιά στα δίχτυα. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στο σύνολο του Αναστασίου, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που βρήκε το δεύτερο γκολ με ωραίο τελείωμα του Σίντκλεϊ στο 80'.



Ήρεμο απόγευμα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και προηγήθηκε με τον Μασούρα στο 8', ο οποίος επέστρεψε στην ενδεκάδα με γκολ. Ο Απόλλων δεν μπορούσε να απειλήσει, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο και στο 47' ο Τικίνιο με κεφαλιά έκανε το 2-0 ανοίγοντας λογαριασμό με τη νέα του ομάδα. Ο Βραζιλιάνος στο 72' έδειξε την κλάση του και με ένα πολύ όμορφο τέρμα «έγραψε» το 3-0, ο Ντάουντα μείωσε από κοντά στο 79' για να έρθει στο 87' ο Βρουσάι με ένα ακόμη ωραίο γκολ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.



Όλα μηδέν στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ προσέφερε θέαμα και συγκινήσεις στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ το οποίο έληξε ισόπαλο με 3-3 αλλά τώρα τα πράγματα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήταν διαφορετικά. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε διάθεση να ρισκάρει, απείλησαν αμφότερες με κάποια μακρινά σουτ και το τελικό 0-0 ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.



Με Αραούχο τη νίκη η ΑΕΚ

H AEK μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Λαμία όμως με σκόρερ τον Αραούχο στο 67' κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η Ένωση είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά έπεσε πάνω στην καλά αμυντικά στημένη Λαμία και πέρα από κάποιες στιγμές με τον Αραούχο και κάποια ακίνδυνα σουτ του Τσούμπερ δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά. Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε με σαφώς πιο επιθετικές διαθέσεις και είχε δύο καλές στιγμής όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια αλλά και μία κόντρα πάνω στον Βύντρα, η μπάλα κατέληξε στον Αραούχο ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη, γράφοντας το 1-0. Από εκεί και έπειτα η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έψαξε το 2ο γκολ χωρίς όμως επιτυχία, στο τέλος όμως πανηγύρισε την 2η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.