Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται εδώ!

Sportingbet: Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται εδώ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/9/2021 00:39
Η Μπάγερν Μονάχου, για μία ακόμα σεζόν, πιστοποιεί την ανωτερότητα και την κυριαρχία της, ξεκινώντας εντυπωσιακά την πορεία για να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Απόψε, οι Βαυαροί παίζουν στην έδρα της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα, Γκρόιτερ Φιρτ. Η ομάδα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, έπειτα από το άνετο πέρασμα με 3- 0 στην πρεμιέρα του Champions League με 3-0 από την έδρα της Μπαρτσελόνα, ήταν «καταιγιστική» επί της Μπόχουμ! Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 7-0 την ομάδα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, σκοράροντας τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Bundesliga: Αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! |21+Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις έναν βαθμό στις πρώτες 5 αγωνιστικές του γερμανικού πρωταθλήματος και ψάχνουν την… υπέρβαση για να σταματήσουν την επιθετική «μηχανή» των Βαυαρών! Μόλις τρία γκολ σημείωσε η Γκρόιτερ Φιρτ στα 5 ματς που έδωσε για την Bundesliga. Μία ισοπαλία στην έδρα της με την Μπίλεφελντ έφερε τον έναν βαθμό, ενώ ηττήθηκε από Στουτγκάρδη, Μάιντς, Βόλφσμπουργκ και Χέρτα Βερολίνου.

Από τα γήπεδα της Γερμανίας σε αυτά της Αγγλίας και συγκεκριμένα της Championship. Στις 21:45 η Κόβεντρι, που φιγουράρει στην 4 η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις νίκες και μία ήττα εντός έδρας, αντιμετωπίζει την Πίτερμπρο. Οι φιλοξενούμενοι, στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα, ηττήθηκαν τέσσερις φορές και το Σάββατο επικράτησαν 3-0 της Μπέρμιγχαμ.

Τέλος, η Γουέστ Μπρομ μετρά τρεις σερί ισοπαλίες και στο γήπεδο της κόντρα στην ΚΠΡ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει τις υψηλές… πτήσεις. Οι φιλοξενούμενοι, για την Championship, ηττήθηκαν από Μπόρνμουθ και Μπρίστολ, αποτέλεσμα που ήρθε μετά το ισόπαλο 3-3 με την Ρέντινγκ. Τελευταία νίκη των Λονδρέζων το 2-0 εντός έδρας επί της Κόβεντρι.

Sportingbet: Kορυφαίο Live Στοίχημα όλο το 24ωρο! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι.