Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στην Premier League

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στην Premier League

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2021 00:00
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Στο Etihad, η Πρωταθλήτρια Αγγλίας, θα περιμένει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο σημαντικότερο ματς της ημέρας στη Γηραιά Ήπειρο. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι, στο ντέρμπι κορυφής της Premier League. Οι «πολίτες» έρχονται από την άνετη επικράτηση επί της Γουίκομ για το Carabao Cup, την ώρα που οι «μπλε» χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής Άστον Βίλα.

bwin – Η Premier League παίζει εδώ! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καλείται να… ρεφάρει την ισοπαλία από την Σαουθάμπτον την περασμένη εβδομάδα, σε μια αναμέτρηση που σπατάλησε σωρεία ευκαιριών. Στον αντίποδα, η Τσέλσι συνέχισε σε υψηλότατο τέμπο, μετατρέποντας σε περίπατο το ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ (3-0) και παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις!To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Από την Αγγλία, το ταξίδι συνεχίζεται στην Ιταλία, εκεί όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και την Αταλάντα. Οι δύο ομάδες, λίγες μέρες πριν τις αναμετρήσεις για τη 2 η αγωνιστική του Champions League, συγκρούονται στο Μιλάνο, έχοντας απόσταση τριών βαθμών. Αμφότερες έρχονται από νίκη μεσοβδόμαδα, με τους «νερατζούρι» να επικρατούν στη Φλωρεντία (1-3 τη Φιορεντίνα), την ώρα που οι «μπεργκαμάσκι» λύγιζαν τη Σασουόλο εντός έδρας (2-1).

bwin – Η La Liga παίζει εδώ με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές. |21+

Το πρόγραμμα κλείνει με ακόμα μία σπουδαία αναμέτρηση, αυτή τη φορά από την Ισπανία και τη La Liga. Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ Μαδρίτης του «σεληνιασμένου» Καρίμ Μπενζεμά, περιμένει την κάτοχο του Europa League, Βιγιαρεάλ. Η πρόσφατη παράδοση γέρνει την πλάστιγγα στο μέρος των Μαδριλένων, που δεν ηττήθηκαν σε κανένα από τα επτά πιο πρόσφατα των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.