Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με specialbets και ενισχυμένες αποδόσεις

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με specialbets και ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2021 11:53
Το Σάββατο ο χρόνος θα σταματήσει στις 14:30 και τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου θα στραφούν στο «Stamford Bridge»!Εκεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι δύο ομάδες υπόσχονται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, αφού ο βασικός τους στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής στο Νησί. Μάλιστα, διασταυρώνουν για πρώτη φορά τα ξίφη τους μετά τον τελικό του ChampionsLeague, τον περασμένο Μάιο. Η Τσέλσι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το πόδι κολλημένο στο «γκάζι» και πάτησε από νωρίς κορυφή (4-1-0). Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, την περασμένη Κυριακή πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Τότεναμ(3-0), με τους Τιάγκο Σίλβα, Καντέ και Ρούντιγκερ να βρίσκουν δίχτυα. Η είδηση της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ήταν ότι ο Λουκάκου δεν σκόραρε, παρότι διαθέτει το καλύτερο conversion rate, με 4 γκολ σε 5 ματς.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 1:2.65 X3.30: 2:2.70


Η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, όπως πέρσι έτσι και φέτος, έχουν ξεκινήσει… μουδιασμένα (3-1-1), με πιο πρόσφατη απώλεια βαθμών το 0-0 με την Σαουθάμπτον. Οι Γκάμπριελ Ζεσούς, Στέρλινγκ και Γκρίλις σπατάλησαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το σύνολο του Καταλανού τεχνικού να βρεθεί στο -3 από τους πρωτοπόρους.

Το παρελθόν των αναμετρήσεων, προϊδεάζει για χορταστικό ματς. Πέρσι, συγκρούστηκαν τέσσερις φορές, με την Τσέλσι να πανηγυρίζει τρεις νίκες, ανάμεσά τους η σπουδαιότερη, στον τελικό του Champions League, στο «Ντραγκάο» με το γκολ του Κάι Χάβερτς! Όσον αφορά τις μάχες του Λονδίνου, την τελευταία 5ετία η Σίτι ηττήθηκε στις 4 από τις 7 επισκέψεις της εκεί (2-1-4, ανεξαρτήτως διοργάνωσης).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H PremierLeague όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.