Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Πέρασε εύκολα από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός (video)

Super League Interwetten: Πέρασε εύκολα από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2021 18:44
Ο Ολυμπιακός πέρασε με το ξεκούραστο 2-0 από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, πήρε την 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για τα δύο μεγάλα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό. Τικίνιο (7’) και Α. Καμαρά (23’) οι σκόρερ, παρέμειναν χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα οι Αρκάδες.

Χωρίς να πατήσει γκάζι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, που ήταν και η μεγάλη επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, μιας και ακολουθεί το παιχνίδι της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Μόλις στο 7’ ο Καμαρά έκανε μπαλιά στην περιοχή του Αστέρα, ο Μασούρας με κεφαλιά έδωσε στον αφύλαχτο Βραζιλιάνο, ο οποίος με σουτ και σκόραρε το 1-0 και έφτασε τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα. Τη σκυτάλη πήρε ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος στο 23’ επιχείρησε σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του Παπαδόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα.

Με το σκορ στο 2-0, ο Ολυμπιακός κατέβασε ρυθμούς και έκανε σωστή διαχείριση απέναντι σε έναν Αστέρα που αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ και έμεινε για 4ο σερί ματς χωρίς τέρμα στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.