Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκίνημα νέας εβδομάδας με σούπερ προσφορά* (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ξεκίνημα νέας εβδομάδας με σούπερ προσφορά* (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/9/2021 13:35
Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα μαγνητίζει το ενδιαφέρον απόψε, με τις αναμετρήσεις σε Ισπανία και Αγγλία να συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα.

Στην Premier League, η Μπράιτον έχει την δυνατότητα να «πατήσει» κορυφή, εφόσον κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο (22:00). Οι «γλάροι» πραγματοποιούν εντυπωσιακή εκκίνηση στην σεζόν, αριθμώντας έξι νίκες σε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, στις πέντε εξ αυτών σημείωσαν ακριβώς δύο γκολ. Η Πάλας παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της και αρκετά κενά στην άμυνα (1-2-1).

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 1:3.20 X:3.20 2:2.63


Στην LaLiga, η Θέλτα υποδέχεται στο Βίγκο την Γρανάδα (22:00), θέλοντας να ξορκίσει την… κατάρα που έχει απέναντι στην συγκεκριμένη αντίπαλο (1 νίκη στα 13 τελευταία μεταξύ τους). Το σύνολο του Εδουάρδο Κοουδέτ μπαίνει στην αναμέτρηση με καλή ψυχολογία, καθώς την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη (2-0 τη Λεβάντε). Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Γρανάδα. Παραμένει άνευ τριπόντου από τον περσινό Απρίλιο (0-4-7) και οι «φωνές» κατά του Ρόμπερτ Μορένο πληθαίνουν.

Θέλτα – Γρανάδα 1:1.71 X:3.80 2:4.95

Τέλος στην Serie A, η αυλαία της 6ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση Βενέτσια-Τορίνο (21:45). Οι «νεοφώτιστοι» δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις τέσσερις ήττες στις πέντε πρώτες στροφές (1-0-4, 3-10 γκολ). Στον αντίποδα, η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς ανεβάζει ταχύτητα σταδιακά, τρέχοντας αισίως αήττητο τριών αγώνων (2-1-0). Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι και τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς στο Βένετο για τη Serie A έληξαν δίχως νικητή.

Βενέτσια – Τορίνο 1:3.50X:3.20 2:2.20


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.