Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Περέιρα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, όπως η Φενέρ»

Περέιρα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, όπως η Φενέρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2021 16:40
Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι περιμένει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά έθεσε ως στόχο μόνο τη νίκη. Τι σχολίασε για την κριτική που δέχεται.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (30/9) την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στον πάγκο της τουρκικής ομάδας βρίσκεται ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, ο δήλωσε πως περιμένει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα, έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο δικός μας. Έχουν Πορτογάλο προπονητή, με τον οποίο είμαστε φίλοι. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Ελπίζω οι οπαδοί μας να μας δώσουν ενέργεια στο γήπεδο.

Για τα προβλήματα τραυματισμών: Ακόμα κι αν οι τραυματίες είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι, νομίζω θα είναι καλύτερα να επιστρέψουν βήμα βήμα και όχι σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Για το σύστημα με τρεις αμυντικούς: «Όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, θα δείξουμε τη δυναμική μας σε άμυνα και επίθεση. Όταν παίζεις συνεχώς, δεν έχεις χρόνο να διορθώσεις τα λάθη σου στις προπονήσεις, μπορείς να το κάνεις μόνο μέσω των βίντεο.

Για την αποχώρηση του Στίβεν Κόκερ: «Ο Κόκερ είναι καλός ποδοσφαιριστής, του το εξήγησα ειλικρινά. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και καλός χαρακτήρας, αλλά το στυλ παιχνιδιού του αφήνει κενό στην άμυνα. Δεν ταιριάζει με το δικό μου σύστημα και τη δυναμική του. Εύχομαι καλή τύχη στους παίκτες μας που πηγαίνουν σε άλλες ομάδες για να βρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Για την κριτική που δέχεται: «Εάν δε θες να δέχεσαι κριτική, πρέπει να κάνεις άλλο επάγγελμα διότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος μιλάει για το ποδόσφαιρο όλη την ώρα, στις καφετέριες, στα μπαρ, στη δουλειά. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Ο κόσμος δεν ξέρει τι κάνεις, τη μεθοδολογία σου, αλλά σε κριτικάρει. Όλοι είναι προπονητές, όλοι ξέρουν καλύτερα από εμένα. Δεν χρειάζεται να λάβουν αποφάσεις, να βρεθούν στον πάγκο, απλά να κριτικάρουν. Αυτό είναι καλό για εμένα, με κρατάει ζωντανό. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και όσα λέγονται, πρέπει να τα αποδεχτώ»

Για το Γιουρόπα Λιγκ: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε αύριο. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες του ομίλου είναι μικρές. Καμία ομάδα δεν υπερέχει πολύ της άλλης. Και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση. Ίσως περιμένετε να πω ότι θα κερδίσουμε το Γιουρόπα Λιγκ όμως είμαι ρεαλιστής. Αύριο θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.