Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Εθνική ο Αθανασιάδης, εκτός ο Διούδης

Στην Εθνική ο Αθανασιάδης, εκτός ο Διούδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2021 16:22
Ο γκολκίπερ της Σερίφ, Γιώργος Αθανασιάδης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια με Γεωργία και Σουηδία αντί του Σωκράτη Διούδη.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τις αναμετρήσεις με Γεωργία και Σουηδία εν όψει της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ κλήθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο 28χρονος γκολκίπερ της Σερίφ εξαργύρωσε την εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Μπερναμπέου» κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του αγώνα αλλά και καλύτερος παίκτης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Έλληνας γκολκίπερ θα πάρει τη θέση του Σωκράτη Διούδη, του οποίο η πρόσκληση ανακλήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος έμεινε εκτός προπονήσεων του Παναθηναϊκού, λόγω ίωσης με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (03/10) να είναι αμφίβολη.

Η ανακοίνωση: «Ο Γιώργος Αθανασιάδης κλήθηκε από τον κ. Φαντ Σχιπ, για πρώτη φορά, στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες των European Qualifiers εναντίον της Γεωργίας και της Σουηδίας. Ταυτόχρονα, ανακλήθηκε η πρόσκληση του Σωκράτη Διούδη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.