Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στους μεγάλους αγώνες

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στους μεγάλους αγώνες

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/10/2021 00:04
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

To δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Nations League σφραγίζεται απόψε στο Alianz Stadium του Τορίνο. Αντίπαλοι στην αρένα του ιταλικού βορρά, το Βέλγιο και η Γαλλία, ή καλύτερα, η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο FIFA Ranking, κόντρα στην Πρωταθλήτρια Κόσμου!

bwin – To Nations League παίζει εδώ! |21+

Οι «κόκκινοι διάβολοι», μετά τον αποκλεισμό από την Ιταλία στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (1-2), επέστρεψαν στη μάχη για τα προκριματικά του Μουντιάλ και πέτυχαν τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, με αντιπάλους την Εσθονία (2-5), την Τσεχία (3-0) και τη Λευκορωσία (0-1). Στην αντίπερα όχθη, οι «τρικολόρ» άργησαν να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από την Ελβετία στα πέναλτι, παραχωρώντας ισοπαλίες σε Βοσνία (1-1) και Ουκρανία (1-1), πριν επικρατήσουν της Φινλανδίας (2-0).To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Από το Nations League, στα παρκέ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ. Για τη 2 η αγωνιστική της EuroLeague, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε, σε μια αναμέτρηση που μετατράπηκε σε… πρόωρο τελικό, με δεδομένες τις εμφανίσεις της ελληνικής ομάδας.

bwin – Η EuroLeague παίζει εδώ με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές. |21+

Οι «πράσινοι» έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις της Μονακό στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου και περισσότερο τους κολακεύει το -12 της ήττας τους, ωστόσο τα…χειρότερα ήρθαν το Σαββατοκύριακο, στο… ποδαρικό του πρωταθλήματος. Για την 1 η αγωνιστική της Basket League, το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, μπορεί να έφτιαξε διψήφιες διαφορές κόντρα στον Άρη, ωστόσο κατέρρευσε ολοκληρωτικά στο δεύτερο μέρος, γνωρίζοντας την ήττα με 81-71!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.