Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Πρώτο φαβορί ο Γιαννίκης αλλά δεν... παίζει μόνος

ΑΕΚ: Πρώτο φαβορί ο Γιαννίκης αλλά δεν... παίζει μόνος

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/10/2021 23:07
Ο Αργύρης Γιαννίκης φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ, μετά την ξαφνικά διακοπή της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο 41χρονος προπονητής έφτιαξε το όνομά του δουλεύοντας στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2019 έως το 2021, όμως το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στη συνέχεια το όνομά του είχε γραφτεί κι ακουστεί για τον πάγκο του Ατρόμητου, ωστόσο μετά την απομάκρυνση του Άνχελ Λόπεθ, ο Γιώργος Παράσχος ήταν ο άνθρωπος που προσλήφθηκε στην ομάδα του Περιστερίου.

Στην ΑΕΚ είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να κλείσουν το θέμα του νέου προπονητή το συντομότερο δυνατό.

Ουδείς περίμενε ότι θα υπήρχε η συγκεκριμένη εξέλιξη με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τους «κιτρινόμαυρους» πάντως να έχουν τσεκάρει ήδη την αγορά των προπονητών.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μοιάζει ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Ένωσης, ενώ ενδεχομένως γίνει κίνηση και για το Γιώργο Δώνη, με τον τελευταίο πάντως να έχει ήδη ένα αποτυχημένο πέρασμα από το «τιμόνι» του συλλόγου το μακρινό 2008.

Σε περίπτωση που το ζήτημα δεν λυθεί εγκαίρως, τότε η ΑΕΚ θα πάει στο στο εντός έδρας παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Ατρόμητο (17/10, 20.30) στο ΟΑΚΑ, έχοντας υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Παναγιωτάρα.

Αυτό βέβαια δεν είναι το ιδανικό σενάριο για την Ένωση που επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Μιλόγεβιτς το συντομότερο δυνατό και μέχρι την έναρξη της προσεχούς εβδομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.