Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσα με Λεβάντε Πίνο και Μέγιερι

Μέσα με Λεβάντε Πίνο και Μέγιερι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2013 14:39
Χαρούμενα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μίτσελ συμπεριέλαβε τους Πίνο και Μέγιερι στην αποστολή της ομάδας για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Λεβάντε στο «Καραϊσκάκης».

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού τους και θα προσθέσουν δύο επιπλέον λύσεις στα χέρια του Ισπανού τεχνικού ο οποίος και επέλεξε όσους παίκτες έχουν προπονηθεί το τελευταίο διάστημα και μπορούν να προσφέρουν.

Ωστόσο ο Νταβίντ Φουστέρ παρότι γυμνάστηκε και σήμερα κανονικά, έμεινε εκτός αποστολής διότι έχει μόλις δύο προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς. Από την άλλη εκτός έμεινε και ο Μοντεστό ενώ την θέση του πήρε ο Ντιακιτέ ο οποίος συμπεριλήφθη στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά επί Μίτσελ.

Τέλος να τονιστεί ότι εκτός έμεινε και ο Πάντελιτς χωρίς να προέρχεται από τραυματισμό, ενώ εκτός θα είναι και οι Αμπντούν (τιμωρημένος), Παπάζογλου (δεν έχει δηλωθεί).

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τελειώματα φάσεων με ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον άξονα και τα άκρα και στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα, δουλεύοντας επάνω στο κομμάτι της τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:


Μέγιερι, Κάρολ, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Πίνο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.