Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση* (*Ισχύουν όροι και προϋοποθέσεις)

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση* (*Ισχύουν όροι και προϋοποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/10/2021 00:04
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Με τα φρένα… σπασμένα συνεχίζει ο Ολυμπιακός, που συνιστά μια από τις πιο φορμαρισμένες και παραγωγικές ομάδες στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι», δύο μέρες μετά το 74-68 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασαν σαν «άνεμος» από το Λαύριο για την Basket League, σημειώνοντας για δεύτερη σερί αγωνιστική 100+ πόντους (72-108).

bwin – Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν εδώ! |21+

Σε ό,τι αφορά την κανονική περίοδο της EuroLeague, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε το 2/2, ντουμπλάροντας τη νίκη επί της Μπασκόνια, με αυτή κόντρα στη Ρεάλ. Κοινός τόπος και των δύο εμφανίσεων το γεγονός ότι κράτησε τον αντίπαλο πολύ χαμηλά σε παραγωγικότητα, επιτρέποντας 50 πόντους στους Βάσκους και μόλις 68 στη «βασίλισσα». Απόψε, τους περιμένει ακόμα μια… ταυρομαχία, καθώς δοκιμάζονται στο Παλάου Μπλαουγκράνα από την Μπαρτσελόνα.

bwin – Η EuroLeague με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και live streaming*. |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.Κόντρα στη φιναλίστ της περασμένης σεζόν, η ελληνική ομάδα θα ψάξει ακόμα μια ανταγωνιστική εμφάνιση, πιστοποιώντας την πρόοδό της και, γιατί όχι, μια νίκη που θα στείλει μήνυμα επιστροφής στην κορυφογραμμή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στον αντίποδα, οι «μπλαουγκράνα» επίσης έκαναν το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση με αντιπάλους την Άλμπα και την Μπάγερν.

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, στο Βελιγράδι, ο εντυπωσιακός Ερυθρός Αστέρας περιμένει την Ζάλγκιρις που άλλαξε προπονητή μετά το πρώτο σετ αγώνων, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα περιμένει τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς, η οποία επίσης ξεκίνησε τη χρονιά με το απόλυτο νικών!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.