Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: Η «τρελή» ρήτρα του Πέδρι και οι φήμες για Τζόλη

Μπαρτσελόνα: Η «τρελή» ρήτρα του Πέδρι και οι φήμες για Τζόλη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/10/2021 17:24
Ο Πέδρι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με ρήτρα 1.000.000.000 ευρώ! Την ίδια ώρα δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας θέλει τον Χρήστο Τζόλη να βρίσκεται μεταξύ των ταλέντων που βρίσκονται στα «ραντάρ» των «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Πέδρι.

Ο 18χρονος κεντρικός μέσος έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και το συμβόλαιο του με το σύλλογο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Στην Μπαρτσελόνα δεν ήθελαν να εξελιχθεί σε σίριαλ η συγκεκριμένη υπόθεση και με δεδομένο ότι ο Πέδρι θα μπορεί να διαπραγματεύεται με ομάδα της αρεσκείας του από τον προσεχή Γενάρη, συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Πέδρι θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπάρτσα. Αυτό θα τον κρατήσει στο «Καμπ Νου» μέχρι το καλοκαίρι του 2026!

Παράλληλα οι διοικούντες τους «μπλαουγκράνα» όρισαν ρήτρα ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, καθιστώντας απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη άλλης ομάδας για την απόκτησή του.

Την Τετάρτη (13/10) πάντως κυκλοφόρησε κι ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Sport» στην οποία γίνεται λόγος για πιθανό ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Χρήστο Τζόλη.

Ο νεαρός εξτρέμ αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νόριτς και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ανερχόμενα ταλέντα ολόκληρης της Ευρώπης.

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Μπάρτσα, φαίνεται ότι αναζητά λύσεις οικονομικές ελπίζοντας ότι θα εξελιχθούν.

Μεταξύ άλλων λοιπόν στο στόχαστρό της φέρεται να βρίσκεται και ο Τζόλης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.