Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζέκα: «Δεν έχω λόγια, δεν περίμενα τέτοια υποστήριξη» (video)

Ζέκα: «Δεν έχω λόγια, δεν περίμενα τέτοια υποστήριξη» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/10/2021 17:44
Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο κανάλι της Κοπεγχάγης για την αγάπη και την υποστήριξη των φιλάθλων σε Ελλάδα και Δανία, μετά το σοβαρό τραυματισμό του που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο έμπειρος μέσος χτύπησε σοβαρά στο εντός έδρας παιχνίδι της Κοπεγχάγης με τη Βίμποργκ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ωστόσο μετά τον τραυματισμό του δέχθηκε αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης από τους οπαδούς, κάτι που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο 33χρονος μέσος μίλησε στο επίσημο κανάλι της Κοπεγχάγης.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι με συμπαθούν, αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη υποστήριξη. Από όλους στη Δανία και από όλους στην Ελλάδα.

Τελικά είναι αυτό που μετράει όταν παίζεις ποδόσφαιρο. Φυσικά, οι τίτλοι είναι επίσης σημαντικοί, αλλά το να βλέπεις ανθρώπους να σε υποστηρίζουν τόσο πολύ, αυτό είναι κάτι που σου δίνει περισσότερη δύναμη. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη. Δεν έχω λόγια γι' αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ και ότι είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.