Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Νεϊμάρ με Λειψία

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Νεϊμάρ με Λειψία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2021 18:18
Εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με την Λειψία έμεινε ο Νεϊμάρ όπως επιβεβαίωσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Χωρίς τον Νεϊμάρ καταστρώνει τα πλάνα της η Παρί Σεν Ζερμέν εν όψει του αυριανού (19/10) αγώνα με την Λειψία στο «Παρκ Ντε Πρενς» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως επιβεβαίωσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο Βραζιλιάνος άσος ένιωσε δυσφορία στα τελευταία λεπτά της προπόνηση, δε συμμετείχε στο κομμάτι της τακτικής προετοιμασίας του αγώνα και ως εκ τούτου πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός αποστολής. Ο διεθνής επιθετικός αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά την επιστροφή του από την Εθνική ομάδα, με τον Ποκετίνο να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, νοκ-άουτ έχουν τεθεί ο μέσος Παρέδες, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης με την Εθνική του ομάδα, αλλά και ο στόπερ Ράμος, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα. Δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Γερμανούς ούτε ο επιθετικός χαφ Ντι Μαρία που κουβαλάει τιμωρία, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του φορ Ικάρντι, ο οποίος έχασε ακόμα μια προπόνηση για οικογενειακούς λόγους, την ώρα που τα σενάρια χωρισμού του με την Γουάντα Νάρα έχουν πάρει φωτιά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.