Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σόλσκιερ: «Δεν με επηρεάζουν οι δηλώσεις, έχουμε κάνει πρόοδο»

Σόλσκιερ: «Δεν με επηρεάζουν οι δηλώσεις, έχουμε κάνει πρόοδο»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/10/2021 17:18
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αδιαφορεί για τα σενάρια περί απομάκρυνσής του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του έχει κάνει πρόοδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Τα άσχημα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων» έχουν βάλει πίεση στο Νορβηγό προπονητή ο οποίος πάντως έχει βρεθεί και στο παρελθόν κοντά στην έξοδο.

Παρ' όλα αυτά έπεισε τους διοικούντες τη Γιουνάιτεντ για την αξία του και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Πριν τον αγώνα με την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ (20/10), ο Σόλσκιερ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέγεται και γράφεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νορβηγός τεχνικός:

Έχουμε κάνει πρόοδο στα τελευταία χρόνια. Στη σεζόν που ανέλαβα στη μέση τερματίσαμε έκτοι, έπειτα βγήκαμε τρίτοι ενώ ακολούθησε η 2η θέση. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη.

Έχουμε υπογράψει παίκτες που έχουν ανεβάσει τις προσδοκίες αλλά είμαστε στην ίδια βάρκα με τις άλλες κορυφαίες ομάδες. Φυσικά και υπάρχει πίεση πάνω μου αλλά την έχουμε περάσει και στο παρελθόν. Κάθε ομάδα περνάει μία δύσκολη περίοδο, βρισκόμαστε εμείς σε μία τέτοια τώρα, το ξέρουμε.

Είμαι σε διάλογο με το σύλλογο διαρκώς και έχουμε μία ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση,

Προτιμώ να μην δω τις δηλώσεις. Δεν με επηρεάζουν καθώς κάθε τόσο γίνονται τέτοια σχόλια. Φυσικά έχουμε απέναντί μας και την Λίβερπουλ αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχω τις αρχές μου για όσο ο σύλλογος πιστεύει σε μένα και δεν πρόκειται η άποψη του Τζέιμι Κάραγκερ να με κάνει να αλλάξω.

Εμείς παρατάσσουμε κάθε φορά την ομάδα που πιστεύουμε πως θα πάρει το ματς, εάν δεν πάρουμε τη νίκη θα υπάρχει πάντα κριτική. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.