Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Champions League με αμέτρητες αγορές!

Sportingbet: Champions League με αμέτρητες αγορές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/10/2021 00:46
Οι κορυφαίες ομάδες του ποδοσφαιρικού χάρτη συνεχίζουν τις… μάχες τους, στο δεύτερο μέρος της 3ης αγωνιστικής του Champions League!

Στον 5 ο όμιλο, ένα από τα φαβορί ακόμη για την κατάκτηση της κούπας με τα… μεγάλα αυτιά, η Μπάγερν Μονάχου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπενφίκα. Θα καταφέρουν οι «αετοί» να μπουν στο κλειστό γκρουπ των ομάδων που δέχτηκαν λιγότερα από τρία γκολ από τους Βαυαρούς φέτος; Μόνο η Γκλάντμπαχ στο ισόπαλο 1-1 της 1 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που πέρασε με 2-1 από το Μόναχο ήταν εκείνες που έβαλαν «στοπ» στην επιθετική μηχανή του Νάγκελσμαν!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η ουραγός και χωρίς βαθμούς Μπαρτσελόνα, στο «Camp Nou» στις 19:45, θέλει νίκη συνδυασμένη από καλή εμφάνιση, για να μπει εκ νέου στο κόλπο της πρόκρισης και να βρει ηρεμία!

Champions League με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! |21+Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε πτωτική πορεία, με μία νίκη στα πέντε τελευταία και η νίκη κόντρα στην Αταλάντα στο «Old Trafford» μοιάζει με μονόδρομο! Γιουνγκ Μπόις και Βιγιαρεάλ θα μονομαχήσουν στην Ελβετία για να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις του 6 ου ομίλου.

Στον 7ο όμιλο, η εξαιρετική Σάλτσμπουργκ «οδηγεί» την κούρσα προς την πρόκριση. Οι Αυστριακοί των 4 βαθμών υποδέχονται στο γήπεδο τους την Βόλσφμπουργκ των 2 βαθμών. Όσους έχει και η Σεβίλλη, η οποία παίζει στο γήπεδο της Λιλ.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, αντιμετωπίζει τη Μάλμε στο Λονδίνο και θέλει στο «Stamford Bridge» να πιστοποιήσει τον ρόλο του φαβορί στο ζευγάρι. Η πρωτοπόρος του ομίλου, Γιουβέντους, ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη, για το δύσκολο ματς με τη Ζενίτ!

Build A Bet* μόνο με ένα κλικ στο Champions League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις