Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Europa Conference League με πρωτότυπα ειδικά!

Sportingbet: Europa Conference League με πρωτότυπα ειδικά!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/10/2021 00:25
Μετά την ισοπαλία… σοκ στη Τούμπα με τον Βόλο και το τελικό 4-4 από το 4-1 του 42 ου λεπτού, ο ΠΑΟΚ καλείται να γυρίσει άμεσα «σελίδα» και να πάρει αποτέλεσμα απόψε στην έδρα της Κοπεγχάγης.

Ο «δικέφαλος» δοκιμάζεται στο «Parken», για την 3 η αγωνιστική του Europa Conference League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε στην πρεμιέρα της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, όμως η εντός έδρας ισοπαλία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θεωρείται εκτός… προγράμματος! Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, προέρχονται από δύο ισοπαλίες στη σειρά για τη Σούπερ Λιγκ Δανίας, πορεία που τους φέρνει στο -3 από την κορυφή και τη Μίντιλαντ. Δύο άνετες νίκες για το σύνολο του Γες Θόρουπ κόντρα σε Σλόβαν και Λίνκολν με σκορ 3-1, για τον όμιλο της διοργάνωσης. Σέντρα στη Δανία στις 19:45.

Build A Bet* στο Europa League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΝα κάνει το τρία στα τρία στον 4 ο όμιλο του Europa League, στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα επιδιώξει στις 22:00 ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από νίκες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί της Αντβέρπ με 2-1 και από το άνετο 3-0 στην Κωνσταντινούπολη. Πλέον, οι παίκτες του Πέντρο Μαρτίνς θέλουν τους τρεις βαθμούς, για να κάνουν ένα μεγάλο.. βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου!

Από το γρασίδι στο παρκέ και συγκεκριμένα στην κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μακάμπι Τε Αβίβ. Στις 21:05, οι «πράσινοι» δίνουν ακόμη έναν μεγάλο αγώνα μακριά από το ΟΑΚΑ, θέλοντας να «γιατρέψουν» τις πληγές που άφησαν οι ήττες από Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα. Κι αν στη Βιτόρια οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έχασαν για ένα… ριμπάουντ, απόψε ψάχνουν «απάντηση» για τη συντριβή της Μαδρίτης!

Παρακολούθησε αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε live streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις