Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: EuroLeague με κορυφαίο Live στοίχημα!

Sportingbet: EuroLeague με κορυφαίο Live στοίχημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/10/2021 00:04
Ένα κλασικό ντέρμπι των ευρωπαϊκών παρκέ, παίρνει… σάρκα και οστά στην «Megasport Arena» της Μόσχας! Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00. Μετά την πρώτη «διαβολοβδομάδα», ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακός έχουν «ραντεβού» στην έδρα της πρώτης, σ’ ένα παιχνίδι βγαλμένο από τις «χρυσές» σελίδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν κόντρα στη ρωσική ομάδα στην κορυφή της EuroLeague το 2012 κι έκτοτε οι δρόμοι τους πολύ συχνά ενώνονται!

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 3-1 στον φετινό «μαραθώνιο» της EuroLeague. Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη ξεκίνησε με ήττα την προσπάθειά του στην έδρα της Μιλάνο. Στη συνέχεια, μέτρησε τρεις διαδοχικές νίκες. Συγκεκριμένα, πανηγύρισε κόντρα στις Εφές, Ζενίτ και Ερυθρό Αστέρα. Σε αυτό το πρόγραμμα, ωστόσο, είχε σημαντικές απώλειες, που έπληξαν την frontline. Ο βασικός σέντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο επίσης βασικός πάουερ φόργουορντ, Τόρνικε Σενγκέλια, τέθηκαν εκτός λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Παρακολούθησε αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε live streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΣτην αντίπερα όχθη, τα πράγματα για τον Ολυμπιακό πηγαίνουν… πρίμα! Άνετη νίκη επί της Μπασκόνια στην πρεμιέρα, επικράτηση – μήνυμα ενόψει της συνέχειας εντός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήττα στην παράταση για ένα ριμπάουντ στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα. Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό προστέθηκε και πάλι στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Στο παρκέ της Μόσχας θα τεθούν αντιμέτωπες η δεύτερη καλύτερη επίθεση της EuroLeague, ΤΣΣΚΑ με 329 πόντους ενεργητικό και η κορυφαία άμυνα της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με τους 253 πόντους που έχουν δεχθεί, διαθέτουν την καλύτερη αμυντική λειτουργία από οποιαδήποτε αντίπαλο τους έως τώρα!

Στην παράδοση των δύο ομάδων, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός έδρας νίκησε 12 φορές, έναντι δύο των Πειραιωτών. Μία από τις δύο νίκες ήρθε πρόσφατα, αφού τον Οκτώβριο του 2019, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον Πειραιά από τη Μόσχα, έχοντας στις… αποσκευές του το υπέρ τους 84-79.

EuroLeague: Αγορές για κάθε πόντο! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις