Σοκάρει ο Εβρά: «Με κακοποίησαν σεξουαλικά στα 13 μου»

Σοκάρει ο Εβρά: «Με κακοποίησαν σεξουαλικά στα 13 μου»

22/10/2021 19:12
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Πατρίς Εβρά σε συνέντευξη που έδωσε στους Times με αφορμή την αυτοβιογραφία του που πρόκειται να εκδοθεί, καθώς αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα 13 του χρόνια.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Γαλλίας και ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ των τελευταίων ετών, προχώρησε στην συγκεκριμένη αποκάλυψη με αφορμή την αυτοβιογραφία του "I Love this game", τονίζοντας πως αποφάσισε να μιλήσει παρά την παρότρυνση των οικείων του για το αντίθετο.

«Ντρεπόμουν να παραδεχθώ ότι έπεσα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα. Έπρεπε να το πω επίσης στα αδέρφια μου και στους κοντινούς φίλους. Δεν θέλω να με λυπούνται. Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Μία μητέρα δεν περιμένει να το ακούσει αυτό από το ίδιο της το παιδί.

Ήταν ένα σοκ για εκείνη. Υπήρχε θυμός. Είπε ότι ανησυχούσε. Είπε «δεν πρέπει να το βάλεις στο βιβλίο σου, είναι προσωπικό Πατρίς», αλλά απάντησα «Μαμά, δεν είναι για εμένα, αλλά για τα άλλα παιδιά», τότε συμφώνησε να το δημοσιοποιήσω.

Ξέρω πως το βιβλίο θα αλλάξει τον τρόπο που με βλέπουν, αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος ότι μιλάω με κόσμο. Είμαι η καλύτερη έκδοση του βιβλίου. Οι φίλοι μου έλεγαν «σκέψου την αντίδραση του κόσμου και την πίεση», αλλά η μεγαλύτερη πίεση ήταν να το πω στη μαμά μου. Μόνο που το σκέφτομαι είναι δύσκολο»
σχολίασε ο Πατρίς Εβρά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.