Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενδιαφέρονται για Σον, Μαν. Γιουνάιτεντ και Τσέλσι

Ενδιαφέρονται για Σον, Μαν. Γιουνάιτεντ και Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2013 16:15
Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι για τον επιθετικό του Αμβούργου Χάι-Μιν Σον επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Νοτιοκορεάτη επιθετικού, αναφέροντας ότι οι δύο αγγλικοί σύλλογοι έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο 20χρονος επιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα, μετρώντας 9 γκολ σε 21 αγώνες με την φανέλα του Αμβούργου, επίδοση που δεν έχει μείνει απαρατήρητη, καθώς δύο από τις «μεγάλες» του Αγγλικού ποδοσφαίρου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι φαίνεται ότι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Μάλιστα ο ατζέντης του παίκτη έκανε λόγο ότι και η Ίντερ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Σον στέλνοντας σκάουτερ να τον παρακολουθήσουν, ωστόσο έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση:

«Ο παίκτης έχει ανανεώσει με το Αμβούργο για ακόμα έναν χρόνο, ωστόσο υπάρχουν αρκετές προσφορές γι’ αυτόν από συλλόγους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι. Από την άλλη, η Ίντερ έστειλε απεσταλμένους να τον παρακολουθήσουν σε κάποια παιχνίδια, ωστόσο έως τώρα δεν έχω επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.