Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Μπλόκο (και φέτος) στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό, «βυθίστηκε» ο Ατρόμητος!

Super League Interwetten: Μπλόκο (και φέτος) στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό, «βυθίστηκε» ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2021 22:53
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και έμεινε γι ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη μακριά από την Λεωφόρο. Προηγήθηκαν με Καρλίτος οι «πράσινοι», το γύρισαν με Μπαράλες (33’ πεν.) και Σόνι (45’) οι Αρκάδες.

Για 6η σερί φορά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από την Τρίπολη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα.

Παρά το προβάδισμα με τον Καρλίτος στο 30ο λεπτό, οι «πράσινοι» δεν πατούσαν καλά στο πρώτο μέρος και τελικά δέχτηκαν την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Τρία λεπτά μετά το 0-1 οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι μετά από λάθος του Πούγγουρα και ο Μπαράλες το μετουσίωσε σε γκολ για το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου, με τον ανενόχλητο Σονί να σκοράρει από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Σίτο.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» κυριάρχησαν, δημιούργησαν ορισμένες καλές στιγμές αλλά όχι την κλασσική ευκαιρία. Ο Αστέρας άντεξε την πίεση και κράτησε τη νίκη ως το φινάλε, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την Λεωφόρο.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Ιωνικός νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και «βύθισε» τους Περιστεριώτες στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς σε 7 ματς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άοσμαν ο οποίος στο 23’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τουράμ, ενώ οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 65’, με τον Βραζιλιάνο να δίνει στον Σύρο και αυτός να σκοράρει ένα υπέροχο τέρμα για το 2-0. Ο Ατρόμητος είχε δύο δοκάρια αλλά δεν βρήκε γκολ και έτσι έμεινε μόνος στην τελευταία θέση, πραγματοποιώντας αποκαρδιωτικό ξεκίνημα.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας Σμύρνης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ριζούπολη χάρη σε γκολ του Ιωαννίδη (48’) και τον Κότσαρη να αποκρούει πέναλτι του Περέα στο 90+3’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.