Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Έκανε έφεση για την τιμωρία, με VAR ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Έκανε έφεση για την τιμωρία, με VAR ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/10/2021 13:43
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση την Τρίτη (26/10) για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που του έχει επιβληθεί. Παράλληλα οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Ατρόμητο να υπάρχει VAR στο παιχνίδι της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο «τριφύλλι» ενημερώθηκαν την περασμένη Παρασκευή (22/10) ότι τιμωρούνται με δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο και πρόστιμο 70.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουν για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten δίχως τη στήριξη του κόσμου τους απέναντι στον ΟΦΗ (31/10, 17.15) και την αμέσως επόμενη εβδομάδα για την 9η «στροφή» με τον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο, ξανά χωρίς την παρουσία των φίλων τους.

Με την έφεση στους «πράσινους» ελπίζουν ότι θα μειωθεί η ποινή.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος συμφώνησαν να διεξαχθεί με τη χρήση VAR η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (27/10, 19.00).

Με βάση την προκήρυξη της διοργάνωσης, δεν προβλέπεται VAR σε αυτό το γύρο. Παρ' όλα αυτά οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να καλύψουν τα έξοδα και να υπάρχει η βοήθεια του video.

Αυτό συνέβη κι έτσι στην αναμέτρηση θα υπάρχει κανονικά η χρήση VAR.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.