Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός – Άλμπα με 0% γκανιότα* στο Pamestoixima.gr!

Ολυμπιακός – Άλμπα με 0% γκανιότα* στο Pamestoixima.gr!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/10/2021 14:52
Η δράση συνεχίζεται στα παρκέ της Ευρώπης αλλά και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Και φυσικά, η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με τη νέα σπουδαία μηνιαία προσφορά* από το Pamestoixima, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους παίκτες του! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για το October F3st, με το ποντάρισμά σου να αποκτά μεγαλύτερη αξία ΟΛΟ τον Οκτώβριο στο Pamestoixima.gr. Πιο συγκεκριμένα, για όλο τον μήνα, παίζεις με Boost Νίκης* και στις 3άδες, συνεπώς τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται! Μην χάσεις την ευκαιρία!

Για ΟΛΟ τον μήνα τα κέρδη σουπολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Στο πρόγραμμα της Τρίτης (26/10), λοιπόν, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της EuroLeague. «Διαβολοβδομάδα» έχουμε μπροστά μας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Άλμπα και να ψάχνει την 4 η νίκη του. Θα τα καταφέρει; Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το Ολυμπιακός – Άλμπα το ζεις με 0% γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων σε ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις!Φυσικά, δράση έχουμε και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Για τη Serie A, η Μίλαν αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τορίνο, σε μια αναμέτρηση που μπορείς να παρακολουθήσεις μέσω Live Streaming* στο Pamestoixima και που τη ζεις παραπάνω με 0% γκανιότα** και special bets σε ενισχυμένες αποδόσεις!

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις θα βρεις στο Pamestoixima.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του
αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.