Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Πέρασε από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ (video)

Super League Interwetten: Πέρασε από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2021 22:03
Ο Ολυμπιακός με γκολ των Τικίνιο και Ελ Αραμπί επικράτησε με το δύσκολο 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για 8η σερί φορά, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Αγρίνιο, νικώντας με 2-1 του Παναιτωλικού, ο οποίος παρά τις πολλές απουσίες ήταν άκρως ανταγωνιστικός απέναντι στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν πολύ νωρίς, καθώς στο 13’ ο Λόπες εκτέλεσε κόρνερ και ο Τικίνιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 1-0. Παρόλα αυτά τα «καναρίνια» έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το σκορ στα ίσα στο 19’. Ο Ντουάρτε έκλεψε τη μπάλα από τον Καμαρά και βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Βέργο, ο οποίος «άδειασε» τον Παπασταθόπουλο και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το ημίχρονο, ο Ολυμπιακός αναλώθηκε σε φλύαρη κατοχή, μιας και αδυνατούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρτίνς πέρασε τους Ελ Αραμπί, Ανδρούτσο και Βαλμπουενά και οι Πειραιώτες άρχισαν να πιέζουν ασφυχτικά την ομάδα του Αναστασίου. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 68’ με τον Μελίσσα να ανατρέπει τον Βαλμπουενά στην περιοχή και τον Ελ Αραμπί να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά καθαρή ευκαιρία δεν έβγαλε και ο Ολυμπιακός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο, παραμένοντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Βόλο και την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς, αφού στο 5’ ο Τέιλορ κέρδισε πέναλτι από τον Τουτουαρίμα και ο Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεση «έγραψε» το 1-0. Ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν, αφού στο 14’ ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα, ο Τέιλορ αδράνησε στην άμυνα και ο Παμλίδης δε δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης με σωστές αλληλοκαλύψεις δεν έδωσε χώρους στον ΠΑΟΚ και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα έως το ημίχρονο. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς στο δεύτερο μέρος και το κατάφεραν σε έξι λεπτά. Στο 66’ ο Σβιντέρσκι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 72’ ο Μιχαηλίδης σκόραρε με κεφαλιά για το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αουγκούστο από την άσπρη βούλα, βάζοντας και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.