Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιωνικός - Βόλος 1-1: Δεν «λύγισε» ούτε στη Νίκαια (video)

Ιωνικός - Βόλος 1-1: Δεν «λύγισε» ούτε στη Νίκαια (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/11/2021 21:34
Ο Βόλος κινδύνευσε σοβαρά με ήττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό, αλλά απέσπασε ισοπαλία 1-1 σκοράροντας λίγο πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βαφέα στο 52' αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ορόζ στο 86'.

Με αυτόν το βαθμό οι νεοφώτιστοι «ανέβηκαν» στους 9 και συγκατοικούν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης, χάνοντας την ευκαιρία να μπουν στην πρώτη εξάδα. Στον αντίποδα οι Βολιώτες με 14 πόντους φιγουράρουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις πόντους από τον 5ο Παναθηναϊκό.

Το έψαξε και το βρήκε το γκολ ο Βαφέας

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Ιωνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις, την ώρα που η εστία του απειλήθηκε μόνο δύο φορές.

Πρωταγωνιστής της ομάδας του κόουτς Σπανού ήταν ο Βαφέας ο οποίος είδε τον Κότνικ να τον σταματάει σε δύο περιπτώσεις.

Ο Έλληνας αμυντικός πήρε πάντως μία άτυπη ρεβάνς στο 52' νικώντας τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Απάντηση με... σπόντα στο ντεμπούτο του Ορόζ

Ο χρόνος κυλούσε και το σύνολο του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ -ο οποίος δεν καθόταν στον πάγκο λόγω της γνωστής τιμωρίας του- προσπαθούσε δίχως επιτυχία να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 86' ήταν ο Ορόζ εκείνος ο οποίος έμελλε να «υπογράψει» την ισοπαλία. Στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Μαγνησίας εκτέλεσε ένα φάουλ από μεγάλη απόσταση. Η μπάλα βρήκε πρώτα στο κεφάλι του Ρομαό και στη συνέχεια στο δοκάρι καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-1.

Οι ομάδες δεν χαλάρωσαν κι έψαξαν το γκολ της νίκης, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Καμπράλ (82’ Κιάκκος), Αοσμάν (82 Μπάσα), Ματσούκας (53’ Μάναλης), Τουράμ.

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Ρίνερ (83’ Τερεζιου), Γκρίλο, Μπαρτόλο, Νίνης (66’ Βοϊτκόφσκι), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ροσέρο (54’ Όρος), Φαν Βέερτ.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.