Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Europa League: Λευκορώσος στο «Καραϊσκάκης», Πολωνός στην Τούμπα

Europa League: Λευκορώσος στο «Καραϊσκάκης», Πολωνός στην Τούμπα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/11/2021 12:46
Η UEFA ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών για την 4η αγωνιστική του Europa League, με τον Λευκορώσο Αλεξέι Κουλμπάκοφ να σφυρίζει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Πολωνό Πάβελ Ρατσκόφσκ αυτή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κοπεγχάγη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου στο Europa League και ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης. Ο Λευκορώσος διαιτητής έχει βρεθεί τρεις φορές στην Ελλάδα για να σφυρίξει παιχνίδια των play off, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Τσουκ και Όλεγκ Μασλιάνκο, και τέταρτος ο Βίκτορ Σίμουσικ. Ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι θα είναι ο VAR και ο συμπατριώτης του Φιλίπο Μέλι ο AVAR.

Ο ΠΑΟΚ μετά το «διπλό» στη Δανία υποδέχεται την Κοπεγχάγη έχοντας ως στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του. Ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέζκα και Άνταμ Κούπσικ και τέταρτος ο Πιέτρ Λασίκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.