Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βλαχοδήμος ο πρώτος που αποκρούει πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο Τσάμπιονς Λιγκ! (video)

Βλαχοδήμος ο πρώτος που αποκρούει πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο Τσάμπιονς Λιγκ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2021 23:41
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος απέκρουσε πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Μπενφίκα στο Μόναχο και έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που τον νικάει από τα έντεκα βήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 14 εύστοχες εκτελέσεις του Πολωνού στον θεσμό!

Ιστορικό επίτευγμα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος έγινε ο πρώτος γκολκίπερ που αποκρούει πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πολωνός επιθετικός είχε 14/14 εύστοχες εκτελέσεις αλλά δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος μπλόκαρε την εκτέλεση πέναλτι του στο 45’ του αγώνα της Μπάγερν με την Μπενφίκα στο Μόναχο.



Χατ-τρικ ο Λεβαντόφσκι στην 100η του συμμετοχή


Παρά το χαμένο πέναλτι, ο «Λέβα» είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, στο 100ο παιχνίδι του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πέτυχε χατ-τρικ, ενώ έχει μοιράσει μια ασίστ στο εκπληκτικό γκολ του Γκνάμπρι με τακουνάκι.

Ο Πολωνός έφτασε έτσι τα 81 γκολ σε 100 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε σ’ αυτό τον αριθμό των γκολ στο 116ο παιχνίδι του στο θεσμό και ο Μέσι στο 102ο.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.