Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2021 12:43
Ο Τσάβι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό θρύλο των Καταλανών να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με τους «μπλαουγκράνα».

Εποχή Τσάβι με κάθε επισημότητα στην Μπαρτσελόνα! Ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του μετά από έξι χρόνια, αυτή τη φορά καλούμενος να την υπηρετήσει από το πόστο του προπονητή.

Ο 41χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Αλ Σαντ του Κατάρ και σε 2,5 χρόνια κατέκτησε 7 τίτλους. Οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν στους Καταριανούς το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για να σπάσουν το συμβόλαιο του Τσάβι και το Σάββατο (6/11) ανακοίνωσαν την πρόσληψη του στον πάγκο της ομάδας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ισπανός θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ως νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα και θα δώσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου.

Ο Τσάβι είναι ένας απόλυτος θρύλος για την Μπαρτσελόνα. Οι 767 συμμετοχές του για την πρώτη ομάδα ήταν ρεκόρ μέχρι που πρόσφατα τον ξεπέρασε ο Λιονέλ Μέσι (778). Στα 17 του χρόνια στην πρώτη ομάδα (1998 έως 2015), κέρδισε 25 μεγάλα τρόπαια, μεταξύ των οποίων 8 πρωταθλήματα και 4 Τσάμπιονς Λιγκ.

Photo Credit: fcbarcelona.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.