Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενρίκε: «Πολύ καλά οργανωμένη ομάδα η Ελλάδα, είμαι παραπάνω από αισιόδοξος»

Ενρίκε: «Πολύ καλά οργανωμένη ομάδα η Ελλάδα, είμαι παραπάνω από αισιόδοξος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2021 20:20
Ο Λουίς Ενρίκε έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής Ελλάδας, τονίζοντας πως είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, αλλά πρόσθεσε πως οι παίκτες του έχουν την ποιότητα για να ανταπεξέλθουν τις δυσκολίες και να πάρουν τη νίκη από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ισπανίας εν όψει του αυριανού (11/11) αγώνα με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ:

«Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, η Ελλάδα έχει αλλάξει το σύστημα της. Απέναντι μας ήταν πολύ αμυντική. Την περιμένω με περισσότερο κίνητρο να παίξει επιθετικά στο γήπεδο της μπροστά στον κόσμο της. Είναι μια σπουδαία ομάδα σε αμυντικό επίπεδο και σίγουρα θα μας δυσκολέψει πολύ με ή χωρίς τη μπάλα. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, πραγματικά. Στο πρώτο ματς δημιουργήσαμε λιγότερες ευκαιρίες από ότι θα θέλαμε. Παίζουν καλά και γι’ αυτό πρέπει να αντέξουμε την πίεση. Έχουμε τις λύσεις για να διασπάσουμε την άμυνα τους. Θα ήθελα ένα παιχνίδι που θα κλείσουμε την αντίπαλο στα καρέ της.

Μετά τις δύο τελευταίες προπονήσεις είμαι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος. Η αυτοπεποίθηση, η ταχύτητα και η ποιότητα των παικτών μου, νιώθω πιο αισιόδοξος και ήρεμος. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι προπονητής μιας χώρας που έχει τουλάχιστον 60 ποιοτικούς παίκτες. Είμαστε επίσης προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε διότι αναμένεται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Υποχρέωση μας είναι να πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.