Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Ανακοίνωσε Τζέραρντ η Άστον Βίλα

Επίσημο: Ανακοίνωσε Τζέραρντ η Άστον Βίλα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/11/2021 12:31
Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Άστον Βίλα από το πρωί της Πέμπτης (11/11), με τη Ρέιντζερς να ανακοινώνει κι εκείνη τη μετακόμισή του στους «χωριάτες».

Στα 41 του χρόνια ο θρύλος της Λίβερπουλ θα έχει την πρώτη του ευκαιρία για να εργαστεί σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ αντικαθιστώντας τον Ντιν Σμιθ ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του την περασμένη Κυριακή (7/11).

Έως τώρα ο Τζέραρντ είχε δουλέψει με επιτυχία στη Ρέιντζερς από την οποία αποχωρεί μετά από τριετή παρουσία. Κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Γλασκώβης και να την επαναφέρει στην κορυφή της Πρέμιερσιπ Σκωτίας, κατακτώντας μάλιστα τον περσινό τίτλο δίχως ήττα. Υπό τις οδηγίες του, οι «Τζερς» επέστρεψαν στην κορυφή του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου μετά από 10 χρόνια, σηκώνοντας την κούπα με 32 νίκες, 6 ισοπαλίες και καμία ήττα, με γκολ 92-13 (!) και συνολική διαφορά 25 βαθμών από την Σέλτικ!

Πλέον θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να πετύχει και να πάρει στη συνέχεια «διαβατήριο» για κάποια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση.

Η ανακοίνωση της Άστον Βίλα:



Η ανακοίνωση της Ρέιντζερς:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.