Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες

Επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2021 20:51
Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Ντάνι Άλβες και ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν με οψιόν ανανέωσης έως το καλοκαίρι 2023.

Ντάνι Άλβες η μεγάλη επιστροφή! Μετά από πέντε χρόνια ο Βραζιλιάνος μπακ θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Καταλανών.

Ο 38χρονος βρίσκονταν χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβριο όταν και αποχώρησε από την Σάο Πάουλο και όπως αποκάλυψε ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε τα χέρια με τους «μπλαουγκράνα» για συμβόλαιο έως το φινάλε της σεζόν συν οψιόν ανανέωσης έως το καλοκαίρι του 2023. Λίγη ώρα μετά ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις, επικυρώνοντας το deal.

Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι επιθυμούσε την επιστροφή του πρώην συμπαίκτη του (φώτο) και το βράδυ της Παρασκευής (12/11) ολοκληρώθηκε η συμφωνία, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου! Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής πριν τον Ιανουάριο.

Ο Άλβες φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για οχτώ χρόνια (2008-16), κατακτώντας μαζί της έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία Τσάμπιονς Λιγκ, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Άλλωστε, πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του αθλήματος, μετρώντας 44, χωρίς να υπολογίζεται το Παουλίστα με τη Σάο Πάουλο και το Νορντέστε με την Μπαΐα!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.