Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Αυτές πάνε στο Κατάρ και η δωδεκάδα των πλέι οφ!

Μουντιάλ 2022: Αυτές πάνε στο Κατάρ και η δωδεκάδα των πλέι οφ!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/11/2021 00:08
Δείτε τον «χάρτη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ μετά το πέσιμο της αυλαίας στην προκριματική φάση της ευρωπαϊκής ζώνης, αλλά και τις δώδεκα ομάδες που θα διεκδικήσουν ακόμα τρία εισιτήρια.

Η Ολλανδία έγινε η δέκατη και τελευταία ομάδα από την Ευρώπη που «σφράγισε» την απευθείας πρόκριση για το Μουντιάλ του 2022, μετά τη νίκη της επί της Νορβηγίας με 2-0. Οι «οράνιε» επιστρέφουν στη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μετά από οκτώ χρόνια, καθώς δεν συμμετείχαν στο προηγούμενο τουρνουά επί ρωσικού εδάφους.

Εκτός από τις δέκα ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες που έχουν προκριθεί, συνολικά είναι δώδεκα εκείνες που έχουν «τσεκάρει» τα εισιτήριά τους, καθώς σίγουρα το «παρών» θα δώσει το Κατάρ ως η διοργανώτρια χώρα, αλλά και η Βραζιλία που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στη Νότια Αμερική.

Οι δώδεκα ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ:

Κατάρ
Γερμανία
Δανία
Βραζιλία
Γαλλία
Βέλγιο
Κροατία
Ισπανία
Σερβία
Αγγλία
Ολλανδία
Ελβετία

Οι δώδεκα που θα παλέψουν μέσω των πλέι οφ για ακόμα τρεις θέσεις:

Πορτογαλία
Σκωτία
Ιταλία
Σουηδία
Ρωσία
Ουαλία
Τουρκία
Πολωνία
Βόρεια Μακεδονία
Αυστρία
Τσεχία
Ουκρανία

Υπενθυμίζεται ότι πλέον έχει αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ και οι δώδεκα ομάδες κατόπιν κλήρωσης θα χωριστούν σε τρεις τετράδες. Θα παίξουν μεταξύ τους τρία Final-4 και η νικήτρια του καθενός θα φτιάξει βαλίτσες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.