Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι μονομαχίες του ΝΒΑ με ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων

Οι μονομαχίες του ΝΒΑ με ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/11/2021 15:25
Η regular season στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για ακόμα μία βραδιά.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (12-2) παίζουν με διαφορά το ωραιότερο μπάσκετ στην λίγκα αυτή την εποχή και δείχνουν από νωρίς ότι φέτος θα παλέψουν για το δαχτυλίδι. Τελευταίο θύμα στην λίστας τουςοι Μπρούκλιν Νετς (117-99), με τον Στεφ Κάρι να χαρίζει ακόμα μία μοναδική παράσταση (37π., 9/14 τρίποντα). Επόμενη αντίπαλος για την ομάδα του Στιβ Κερ οι μαχητικοί Κλίβελαντ Κάβαλιερς (9-6), που κουβαλούν σημαντικές απουσίες.

H regular season του ΝΒΑ παίζει στην Novibet με live streaming*

Ματσάρα διεξάγεται και στην Φλόριντα, ανάμεσα σε Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (10-3) και Μαϊάμι Χιτ (9-5). Οι πρωτοπόροι της Ανατολής πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα της τελευταίας 5ετίας, ενώ προέρχονται από πέντε διαδοχικά «ροζ φύλλα» αγώνα. Κυρίαρχο στοιχείο των εμφανίσεων τους στο διάστημα αυτό, η άμυνά τους, διόλου τυχαίο ότι δέχτηκαν λιγότερους από 100 πόντους στα 4/5. Οι Χιτ επιστρέφουν στο «σπίτι» τους έπειτα από μία μεγάλη τουρνέ, που έκλεισε με αρνητικό πρόσημο (2-3).Το πρόγραμμα κλείνει στην Γιούτα, με την σύγκρουση Τζαζ-Ράπτορς. Το σύνολο του Κουίν Σνάιντερ φέρει τον τίτλο του φαβορί για δύο λόγους. Πρώτος η εντός έδρας σταθερότητα που παρουσιάζει φέτος (5-2). Δεύτερος η επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Φιλαδέλφεια στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι (120-85), με το Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να εκτελεί με 75% εντός πεδιάς (9/12 σουτ). Οι Καναδοί βρίσκονται σε πτωτική πορεία, αριθμώντας 5 ήττες στις 6 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις τους.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η regular season του NBA όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.