Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόμες: Διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ξαδέρφου του!

Πρόμες: Διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ξαδέρφου του!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2021 23:21
Ο Ολλανδός διεθνής Κουίνσι Πρόμες θα διωχθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επίθεση με μαχαίρι σε μέλος της οικογένειας του πέρσι το καλοκαίρι.

Σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Κουίνσι Πρόμες, καθώς η Εισαγγελία αποφάσισε να του ασκήσει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 29χρονος διεθνής Ολλανδός της Σπαρτάκ Μόσχας είναι ύποπτος ότι μαχαίρωσε ξάδερφό του στο γόνατο σε οικογενειακό πάρτι τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί και κρατήθηκε υπό κράτηση για δύο νύχτες, ενώ η αστυνομία τον ανέκρινε για το περιστατικό τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Όπως αναφέρει ο ολλανδικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NOS, ο Πρόμες κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν ξάδερφο του ακριβώς κάτω από την επιγονατίδα μπροστά σε αρκετούς μάρτυρες μετά από μια διαμάχη που εξελίχθηκε σε συμπλοκή. Ο συγγενής υπέστη σοβαρά τραύματα στο γόνατο και υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το συμβάν. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα μαχαιρώματα μπορούν να τιμωρηθούν με ποινές φυλάκισης από 24 έως 42 μήνες.

«Είναι κάτι που παίζει στο παρασκήνιο. Δεν μπορώ να πω πολλά για αυτό. Το αφήνω στους δικηγόρους μου και προσπαθώ να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο. Πάντα αυτό έκανα» είχε πει ο Πρόμες σχετικά με το θέμα κατά την παρουσίασή του στη Σπαρτάκ τον Φεβρουάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.