Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη φανέλας για Μίλαν

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη φανέλας για Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2013 00:38
Νίκη… φανέλας πήρε η Μίλαν απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με τους «ροσονέρι» να επικρατούν με 2-0 στο «Σαν Σίρο» παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ιταλική ομάδα παίζοντας αμυντικά, «βραχυκύκλωσε» την επίθεση των «μπλαουγκράνα» οι οποίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία στην εστία του Αμπιάτι, με αποτέλεσμα η Μίλαν να μοιάζει πιο απειλητική μέσω των αντεπιθέσεων.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις έως το 57’, όταν και οι γηπεδούχοι σε φάση διαρκείας κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπόατεγκ να κάνει το 1-0, ύστερα από ασίστ του Ζαπάτα με το… χέρι. Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να δείξει σημάδια ανάκαμψης και τελικώς δέχθηκε δεύτερο, με τον Ελ Σαραουί να δίνει όμορφα στον Μουντάρι και αυτός εκτέλεσε τον Βαλντέζ για το 2-0 στο 81’.

Οι Καταλανοί στη συνέχεια πίεσαν ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρία για να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε βάσιμες ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού στο «Καμπ Νου», με αποτέλεσμα η Μίλαν να πάρει την πολύτιμη αυτή νίκη, αποδεικνύοντας ότι οι φανέλες... παίζουν ακόμα ποδόσφαιρο.

Μίλαν: Αμπιάτι, Κονστάντ, Ζαπάτα, Μεξές, Αμπάτε, Αμπροζίνι, Μουντάρι, Μοντολίβο, Ελ Σαραουί (88' Τραορέ), Μπόατενγκ, Πατσίνι (75’ Νιανγκ)

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλμπα, Πικέ, Πουγιόλ (88' Μαστσεράνο), Άλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (62’ Σάντσες), Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.