Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Λυτρώθηκε στο 90’ η ΑΕΚ, ακόμα σκοράρει ο Αστέρας!

Super League Interwetten: Λυτρώθηκε στο 90’ η ΑΕΚ, ακόμα σκοράρει ο Αστέρας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2021 22:13
Με γκολ του Σάκχοφ στο 90’ η ΑΕΚ πέρασε με 2-1 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Διέλυσε τον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης (6-2), μοιρασιά στο Απόλλων Σμύρνης-Λαμία (0-0).

Η ΑΕΚ στην επιστροφή του Γιαννίκη ως αντίπαλος στους «Ζωσιμάδες», επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό, αφού οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού παιχνιδιού και ο Εραμούσπε το μετουσίωσε σε γκολ στο 5ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε άμεσα, καθώς τέσσερα λεπτά μετά Ο Άμραμπας εκμεταλλεύτηκε το απρόσεκτο διώξιμο του Κάργα και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ προχώρησε σε διπλή μεγάλη επέμβαση στο 18’ σε προσπάθειες των Αραούχο και Τσούμπερ, ενώ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-1 στο 22’ με προβολή του Μιλιντσεάνου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο φρενήρης ρυθμός κόπιασε στη συνέχεια, με την ΑΕΚ πάντως να είχε άλλη μια καλή στιγμή με σουτ του Αραούχο (37’) το οποίο «έβγαλε» ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, η «Ένωση» πατούσε καλύτερα, αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις. Ο Τσούμπερ δεν έκανε καλό παιχνίδι και αντικαταστάθηκε από τον Λιβάι Γκαρσία, όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασσική ευκαιρία πριν το 84’. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Γιαννίκη σπατάλησε διπλή μεγάλη στιγμή, με τον Κάργα να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του Σιμόες και στη συνέχεια το σουτ του Σάκχοφ να κοντράρει στον Βράνιες. Η διπλή αυτή ευκαιρία αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, καθώς στο 90’Ο Σάκχοφ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κάργα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στη γωνία του Λοντίγκιν για το 2-1.

Νωρίτερα, ο Αστέρας Τρίπολης ισοπέδωσε με 6-2 τον Ατρόμητο στην έδρα του, πετυχαίνοντας όσα γκολ είχε πετύχει στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές! Η ομάδα του Ράσταβατς ήταν καταιγιστική, παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα τριών τερμάτων (7’, 41’ Σόνι, 20’ Ριέρα), ενώ στην επανάληψη βρήκε άλλα τρία γκολ με τους Ρεγκίς (65’, 67’) και Ριέρα (90+2’). Οι Περιστεριώτες που προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, μείωσαν απλώς σε 3-1 στο 45+3’ με τον Μουνίθ και σε 5-2 στο 84’ με τον Κουλούρη, ενώ από το 80’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκαλβάο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία «κόλλησαν» στο 0-0 στην Ριζούπολη, με τον γκολκίπερ της Λαμίας, Γκαραβέλη να κατεβάζει ρολά με τις επεμβάσεις του στο πρώτο μέρος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.