Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπελενένσες Σαντ θέλει να επαναληφθεί ο αγώνας με την Μπενφίκα!

Η Μπελενένσες Σαντ θέλει να επαναληφθεί ο αγώνας με την Μπενφίκα!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/11/2021 18:48
Η Μπελενένσες Σαντ με επιστολή της στη διοργανώτρια Αρχή του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ζητάει να επαναληφθεί το παιχνίδι-παρωδία με την Μπενφίκα που οι εικόνες του έκαναν το γύρο του κόσμου το περασμένο Σάββατο (27/11).

Υπενθυμίζεται ότι λόγω κρουσμάτων κορωνοίού -που όπως αποδείχτηκε μάλιστα ήταν από την παραλλαγή Ο- η Μπελενένσες Σαντ παρατάχθηκε με εννιά ποδοσφαιριστές στον αγώνα με τους «αετούς», εκ των οποίων μάλιστα οι δύο ήταν τερματοφύλακες.

Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι παίκτες και ο διαιτητής υποχρεώθηκε να ολοκληρώσει τον αγώνα όπως αναφέρει ο κανονισμός, σε μία αναμέτρηση που ουδείς κατάλαβε γιατί δεν αναβλήθηκε κι εξελίχθηκε σε βραδιά ντροπής για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Η Μπελενένσες Σαντ μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι ζητάει από τη διοργανώτρια Αρχή μέσω επιστολής να προγραμματιστεί εκ νέου το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία.

Μάλιστα αναφέρει ότι αυτό συμβαίνει σε περίπτωση που ο διαιτητής χρειαστεί να σφυρίξει νωρίτερα τη λήξη κάποιου αγώνα.

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την απόφαση που παρθεί, χωρίς ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο να διαθέτει πολλές πιθανότητες, από τη στιγμή που η ομάδα από τα προάστια της Λισαβόνας δεν είχε καταθέσει αίτημα αναβολής πριν το ματς, μια και ο πρόεδρός της είχε δηλώσει ότι μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση, πριν αποχωρήσει τελικά κλαίγοντας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το σίριαλ πάντως αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια και μένει να φανεί τι θα συμβεί τελικά και ποια θα είναι η οριστική τύχη του ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.