Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κάρικ θα κοουτσάρει και απέναντι στην Άρσεναλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κάρικ θα κοουτσάρει και απέναντι στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/11/2021 15:52
Ο Μάικλ Κάρικ θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να μην έχει ακόμα δικαίωμα να κοουτσάρει στην Αγγλία.

Ο Γερμανός προπονητής έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα αναλάβει τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων» τουλάχιστον μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, έπειτα από την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την άκρη του πάγκου.

Παρ' όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί η άδεια εργασίας του για να δουλέψει στο Νησί. Αυτό δεν θα συμβεί άμεσα κι όπως έγινε γνωστό από τη Γιουνάιτεντ, στον εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ (2/12, 22.15) θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή ο Μάικλ Κάρικ.

Ο άλλοτε μέσος της ομάδας έχει αντικαταστήσει προσωρινά τον Σόλσκιερ και στα δύο πρώτα παιχνίδια του μέτρησε μία νίκη και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Μάντσεστερ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βιγιαρεάλ και «σφράγισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ.

Μένει να φανεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο το οποίο πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.