Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας (videos)

Κύπελλο Ελλάδας: «Αγκαλιά» με την πρόκριση Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/12/2021 19:11
Στους δύο αγώνες της Πέμπτης (2/12) που έριξαν την αυλαία των πρώτων συναντήσεων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, η Λαμία νίκησε με το «καθαρό» 2-0 τον Ιωνικό και πήρε σημαντικά προβάδισμα πρόκρισης, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας έφυγε με το «διπλό» (0-1) από την έδρα του Αγίου Νικολάου. Αμφότερες πλέον μοιάζουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το δεύτερο χρονικά ματς διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Φθιωτίδας μεταξύ δύο αντιπάλων που συμμετέχουν στα «μεγάλα σαλόνια» της Super League Interwetten. Σ' έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο πάντως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη σπουδαία νίκη με 2-0.

Πήραν το προβάδισμα στο 24' με τον Τσούκαλο έπειτα από σέντρα του Βύντρα και στο 53' ο Ρόμανιτς διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

v-cg4zagkv4w29-sf

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Άγιος Νικόλαος και η Αναγέννηση Καρδίτσας είχαν «κολλήσει» στο 0-0 μέχρι τις καθυστερήσεις. Λίγο πριν το φινάλε όμως οι φιλοξενούμενοι λυτρώθηκαν σε μία ανύποπτη φάση και πήραν τη νίκη (0-1).

Οι Θεσσαλοί που ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ από τα δεξιά έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά του Μανιού.



Υπενθυμίζεται ότι οι επαναληπτικοί δεν έχουν οριστεί ακόμα από την ΕΠΟ, αλλά εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν το τριήμερο 21-22-23/12.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου:

1/12

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός 0-1
Άρης - ΟΦΗ 3-1
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 3-2
Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1
ΑΕΚ - Κηφισιά 4-0
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-1

2/12

Άγιος Νικόλαος - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
Λαμία - Ιωνικός 2-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.