Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ανακοινώνει Μαρτίνς η Αλ Νασρ» - Διαψεύδει ο Ολυμπιακός

«Ανακοινώνει Μαρτίνς η Αλ Νασρ» - Διαψεύδει ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/12/2021 15:02
Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αφήσει τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της Αλ Νασρ από το Ριάντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Goal» στη Σαουδική Αραβία. Άμεση η διάψευση από τον Ολυμπιακό.

Με βάση τα όσα αναφέρονται, ο Πορτογάλος προπονητής συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης (5/12) με τους εκπροσώπους της Αλ Νασρ ούτως ώστε να εξετάσουν τις πιθανότητές για συνεργασία των δύο πλευρών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο του συγκεκριμένου συλλόγου ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας και μένει να φανεί αν ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο οποίο γίνεται λόγος ακόμα και για ανακοινώσεις εντός του προσεχούς 24ώρου.

Άλλωστε η ομάδα από το Ριάντ αναζητά άμεσα το διάδοχο του Πέδρο Εμάνουελ ο οποίος έμεινε μόλις για τα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν στην άκρη του πάγκου της.

Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

«Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού».

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός


Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε αναφορά σε ενδεχόμενη συνεργασία του Πέδρο Μαρτίνς με την Αλ Νασρ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.