Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/12/2021 21:57
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ήττα 1-0 στην έδρα της Αντβέρπ τις υποχρεώσεις του για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν τη νίκη που ήθελαν και παράλληλα η Φενέρμπαχτσε δεν τους έκανε το «δώρο» που περίμεναν, καθώς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη έφερνε αυτομάτως τους πρωταθλητές Ελλάδας δεύτερους και την Άιντραχτ Φρανκφούρτη στην κορυφή της βαθμολογίας του γκρουπ κι απευθείας στη φάση των «16» της δεύτερης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πλέον οι Πειραιώτες θα μπουν στην κληρωτίδα τη Δευτέρα (13/12) για να αντιμετωπίσουν μία από τις οκτώ ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τελευταία που έγινε γνωστή ήταν η Αταλάντα. Κι αυτό διότι στον εξ αναβολής αγώνα με τη Βιγιαρεάλ που διεξήχθη την Πέμπτη (9/12) στο Μπέργκαμο, ηττήθηκε (2-3) από το «κίτρινο υποβρύχιο» και τερμάτισε στην 3η θέση του έκτου γκρουπ.

Το έργο του Ολυμπιακού προμηνύεται δύσκολο, εκτός αν του χαμογελάσει η τύχη και κληρωθεί με τη Σερίφ Τιρασπόλ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο τους παιχνίδι στις (17/2/2022) και μία εβδομάδα αργότερα (24/2/2022) θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στο Φάληρο.

Αναλυτικά οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς:

Λειψία
Πόρτο
Ντόρτμουντ
Σερίφ Τίρασπολ
Μπαρτσελόνα
Αταλάντα
Σεβίλλη
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.