Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκράβερσεν: «Συναρπαστική η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ»

Γκράβερσεν: «Συναρπαστική η κλήρωση με τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2021 19:41
Ο τεχνικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Σβεντ Γκράβερσεν χαρακτήρισε ως συναρπαστική την κλήρωση που φέρνει την ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι μια ομάδα που είναι σε θέση να ανταγωνιστούν οι Δανοί.

Η Μίντιλαντ θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να βρίσκει ακόμα μια ομάδα από την Δανία στο δρόμο του μετά την Κοπεγχάγη στη φάση των ομίλων.

Η κλήρωση με μια πρώτη ματιά θεωρείται καλή για τους Θεσσαλονικείς, αλλά έτσι βλέπουν τα πράγματα και στην απέναντι πλευρά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μίντιλαντ, Σβεντ Γκράβερσεν:

Είναι μια συναρπαστική κλήρωση απέναντι σε ομάδα που βρίσκεται στο νούμερο 74 στην κατάταξη της UEFA. Είναι λίγο κάτω από τις ομάδες που παίξαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το Φθινόπωρο, επομένως είναι ένας αντίπαλος που πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε.

Θα είναι μια δύσκολη, αλλά και συναρπαστική ευρωπαϊκή πρόκληση και ανυπομονούμε. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά μια απίστευτα συναρπαστική άνοιξη. Ξεκινάμε από το σπίτι, οπότε σε πρώτη φάση πρέπει να καλό ξεκίνημα ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.