Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο πρωτόκολλο κορωνοϊού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στο πρωτόκολλο κορωνοϊού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/12/2021 06:57
Στο πρωτόκολλο υγείας κι ασφάλειας στο οποίο μπαίνουν οι αθλητές που νοσούν από κορωνοϊό μπήκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/12) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς τον τοποθέτησαν στο πρωτόκολλο υγείας κι ασφάλειας του ΝΒΑ κι αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απουσιάσει από τους αγώνες των πρωταθλητών για τις προσεχείς δέκα ημέρες.

Αν δεν αλλάξει κάτι και ο Γιάννης είναι θετικός στον Covid-19, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τα «ελάφια» στις προσεχείς αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς (16/12), Νιου Ορλίνς Πέλικανς (18/12), Χιούστον Ρόκετς (23/12) και ανήμερα των Χριστουγέννων απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο «Greek Freak» έγινε ο τρίτος παίκτης του Μιλγουόκι ο οποίος τοποθετείται στο συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγείας κι ασφάλειας, μετά τους Κρις Μίντλετον και Ουέσλι Μάθιους.

Ωστόσο ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα λείψει για δέκα ημέρες, καθώς στις αρχές του Δεκέμβρη ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε βγει μόλις μετά από δύο εικοσιτετράωρα, καθώς το τεστ του ήταν λανθασμένα θετικό, σε μία εξέλιξη που είχε προκαλέσει σάλο.

Με τα τωρινά δεδομένα πάντως, ο Γιάννης φέρεται να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για το προσεχές δεκαήμερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.