Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι προς Αγκουέρο: «Πονάει να σε βλέπω να σταματάς»

Μέσι προς Αγκουέρο: «Πονάει να σε βλέπω να σταματάς»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/12/2021 16:07
Η ανακοίνωση του Σέρχιο Αγκουέρο για την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους συγκίνησε τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των Social Media.

Άλλωστε οι δυο τους έχουν ξεχωριστή σχέση από την παιδική τους ηλικία και υπήρξαν για πολλά χρόνια συμπαίκτες στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Αργεντινής.

Μάλιστα το πλάνο ήταν να συνυπάρξουν και στην Μπαρτσελόνα από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα δεν επέτρεψαν την παραμονή του Μέσι ο οποίος έφυγε για την Μπαρτσελόνα, ενώ και ο Αγκουέρο λόγω αρρυθμίας εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Πρακτικά περάσαμε μαζί την καριέρα μας. Ζήσαμε όμορφες στιγμές και άλλες λιγότερο καλές. Όλες όμως μας ένωσαν και μας έκαναν όλο και πιο δυνατούς φίλους. Θα συνεχίσουμε να ζούμε αυτές τις στιγμές έξω από το γήπεδο τώρα.

Με την χαρά της κατάκτησης του Copa America πριν από λίγο καιρό και με όλα όσα πέτυχες στην Αγγλία. Η αλήθεια είναι ότι πονάει να σε βλέπω να σταματάς να κάνεις αυτό που αγαπάς λόγω αυτού που σου προέκυψε.

Θα συνεχίσεις να είσαι χαρούμενος γιατί μεταφέρεις αγάπη και χαρά στους γύρω σου. Τώρα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου και είμαι σίγουρος ότι θα το ζήσεις με χαμόγελο και με την πίστη που έχεις με οτιδήποτε ασχολείσαι.

Όλα τα καλά σε αυτό το νέο ξεκίνημα, σε αγαπώ φίλε μου και μου λείψει να τα λέμε στο γήπεδο μαζί στην εθνική ομάδα.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.