Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Το πρόβλημα στην καρδιά του Αγκουέρο δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό ή το εμβόλιο»

«Το πρόβλημα στην καρδιά του Αγκουέρο δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό ή το εμβόλιο»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/12/2021 15:42
Ο Ρομπέρτο Πέιδρο ο οποίος είναι ο καρδιολόγος του Σέρχιο Αγκουέρο, αποκάλυψε ότι αμέσως σκέφτηκε πως ο 33χρονος επιθετικός θα πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα δεν προέκυψε από τον κορωνοϊό ή από το εμβόλιο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν πρόλαβε να προσφέρει πολλά στην Μπαρτσελόνα, καθώς αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, κάνοντας γνωστή την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους, την Τετάρτη (15/12).

Η καρδιακή αρρυθμία αποτέλεσε την αιτία για να βάλει πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Αγκουέρο, με τον γιατρό του Ρομπέρτο Πέιδρο να εξηγεί ακριβώς την κατάσταση.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Ήμουν πολύ ανήσυχος και όταν είδα τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν: "Αν ήσουν ο γιος μου, θα σου συνιστούσα να το πας με αυτόν τον τρόπο. Πιθανότατα θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζω και οι αρρυθμίες μπορεί να μην ξαναεμφανιστούν ποτέ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Πιστεύουμε ότι η καρδιακή επέμβαση θα λύσει το πρόβλημα, αλλά η συμβουλή μας είναι να μην κάνει αθλήματα που απαιτούν υψηλή απόδοση και περιλαμβάνουν υψηλό ποσοστό σωματικής και ψυχικής πίεσης για αρκετές ώρες την ημέρα.

Πιθανότατα η μικρή ουλή που εντοπίστηκε κοντά στην καρδιά του προέρχεται από έναν ιό που έχει περάσει κάποια στιγμή στη ζωή του και δεν εντοπίστηκε ποτέ, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον κορωνοϊό ή με το ίδιο το εμβόλιο
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.